Despre Companie

DESPRE NOI

Sisteme de Climatizare, Sanitare, Incalzire si Ventilatie

S.C. CLIMAVENTPRO S.R.L. este o societate cu capital integral privat, care s-a infiintat in anul 2013 si a cunoscut o ascensiune sigura datorita respectarii unor principii de baza: respect fata de clienti si urmarirea unor standarde de calitate cat mai ridicate.

Organizarea noastra este structurata pe departamente distincte ce cuprind activitati de:
– proiectare
– productie
– montaj
– reparatii si punere in functiune.

Solutii Personalizate

Adaptam fiecare proiect la nevoile clientilor, pentru rezultate optime.

Z

Eficienta Energetica

Tehnologii si practici care optimizeaza consumul de energie.

5432+

PROIECTE FINALIZATE
Z

3255+

SISTEME VENTILATIE

83

BLOCURI SI LOCUINTE

ClimaventPRO

Ca prestator de servicii in instalatii de climatizare, ventilatie, termice, sanitare si electrice, S.C. CLIMAVENTPRO S.R.L. a obtinut rezultate rapide pe o piata extrem de stransa, in care principalele atuuri pentru succes sunt calitatea si pretul.
Mare parte a beneficiarilor nostri devenind parteneri de lunga durata.

Firma are un numar total de 22 angajati din care 12 sunt instalatori , 2 lacatusi, 3 sudori , 2 ingineri care supervizeaza activitatea echipelor de montaj si realizeaza proiectarea aferenta fiecarei lucrari.
CLIMAVENTPRO instaleaza orice tip de sistem de climatizare, ventilatie, incalzire sau de instalatii sanitare, indiferent de complexitatea acestuia , avand in acest moment peste 1000 de echipamente vandute si montate.

Servicii ClimaventPRO

Indiferent de complexitatea proiectului, echipa ClimaVent Pro este pregatita sa ofere consultanta specializata si solutii eficiente pentru a asigura un mediu interior optim si sanatos, creand astfel spatii pline de confort si bunastare. Cu un trecut bogat in experienta si o viziune indrazneata pentru viitor, ClimaVent Pro ramane un lider in domeniul sau, mereu dedicat sa ofere cele mai bune solutii pentru clientii sai.

Climatizare

Termice

Sanitare

Electrice

PORTOFOLIU

Proiectele noastre

BAZIN RECUPERARE EFORIE NORD

BAZIN RECUPERARE EFORIE NORD

Unitate medicala: Suprafata 400 mp Regim de inaltime: P Solutie ventilatie: Introducere aer tratat, ventilator si baterie incalzire - Evacuare aer viciat ventilator

HOTEL SIRET MAMAIA

HOTEL SIRET MAMAIA

Unitate de cazare: Suprafata 4000 mp Regim de inaltime: P+3E Solutie climatizare: Agregat producere apa racita (Chiller) - Ventiloconvectoare

SEDIU INSTITUTIE

SEDIU INSTITUTIE

Cladire de birouri:Suprafata 600 mp Regim de inaltime:P+2E Solutie climatizare:Agregat producere apa racita (Chiller) - Ventiloconvectoare