Climatizare Constanta

Despre noi

S.C. CLIMAVENTPRO S.R.L. este o societate cu capital integral privat, care s-a infiintat in anul 2013 si a cunoscut o ascensiune sigura datorita respectarii unor principii de baza: respect fata de clienti si urmarirea unor standarde de calitate cat mai ridicate.

Organizarea noastra este structurata pe departamente distincte ce cuprind activitati de:
- proiectare
- productie
- montaj
- reparatii si punere in functiune.

Ca prestator de servicii in instalatii de climatizare, ventilatie, termice, sanitare si electrice, S.C. CLIMAVENTPRO S.R.L. a obtinut rezultate rapide pe o piata extrem de stransa, in care principalele atuuri pentru succes sunt calitatea si pretul. mare parte a beneficiarilor nostri devenind parteneri de lunga durata.

Firma are un numar total de 22 angajati din care 12 sunt instalatori , 2 lacatusi, 3 sudori , 2 ingineri care supervizeaza activitatea echipelor de montaj si realizeaza proiectarea aferenta fiecarei lucrari.CLIMAVENTPRO instaleaza orice tip de sistem de climatizare, ventilatie, incalzire sau de instalatii sanitare, indiferent de complexitatea acestuia , avand in acest moment peste 1000 de echipamente vandute si montate.